Corona info

Ud over vores almindelige rengøring, har vi sprittet overflader og håndtag af.
Vi beder dig bruge dit eget lagen ovenpå det som i forvejen er på madrassen.
Husk at medbringe eget lagen, hovedpude, dyne/sovepose.

Dine data

Nogle funktioner på denne hjemmeside skal gemme oplysninger om dit besøg. Dette er nødvendigt for at kunne lave din booking og deles aldrig med andre og slettes, når det ikke længere er nødvendigt.

Du har endnu ikke fortalt os, om vi kan indsamle personligt oplysninger om dig

GIVER DU OS TILLADELSE TIL AT GEMME DISSE INFORMATIONER??


Du skal acceptere, at vi opbevarer disse data for at kunne foretage bookinger på dette websted. Uanset om du accepterer at dine data gemmes, gemmer vi en cookie på din computer for at fortælle os, om du har valgt eller ej. Dette hjælper os med at sikre, at vi ikke konstant spørger dig om, hvorvidt du vil opt in eller out, og den indeholder ikke nogen personligt identificerbar information (PII). Hvis du skifter mening, kan du til enhver tid besøge siden "Apptilladelser" for at vælge ind eller ud.

Oplysningerne gemmes i forskellige tidsperioder afhængigt af beskaffenheden af ​​dit besøg. Så, hvis du bare kigger rundt, gemmer vi omtrentlig geografisk placering (landniveau) information. Hvis du udfører søgninger, så gemmer du de sidste ting, du søgte på, for at gøre søgeformularer mere brugervenlige. Disse oplysninger gemmes typisk i højst 24 timer og bruges kun til at gøre dit besøg mere behageligt.

Når du foretager en reservation hos os, gemmes der yderligere information.

  1. De tekniske detaljer i reservationsblanketten er gemt og opbevaret i højst 60 dage. Dette er påkrævet, så en anmodning booking kan ændres til gennemført booking, når en reservation er godkendt, og til analyse af vores hold, hvis der er et problem med en reservation. Hvis du ikke var logget ind, da du bestilte en bestilling, sender vi dig et brugernavn og en adgangskode, så du kan se din bookinghistorik og udøve din højre til glemte (RTBF), hvis du ønsker det.
  2. Data, der er indtastet i reservationsformularen, f.eks. Navn, e-mail-adresse, er den rigtige adresse gemt i højst 365 dage efter bestillingens afrejsedato. Disse oplysninger gemmes i krypteret form i vores database, så kun autoriserede personer kan se det. Hvis du foretager en reservation, skal du ved lov opbevare din PII, mens bestillingen er gyldig. Når bestillingen er afsluttet, enten fordi den er blevet annulleret eller du er blevet tjekket ud, vil du kunne udøve din RTBF ved at logge ind og besøge siden "Dine data". Fakturaoplysninger for gennemførte bookinger vil stadig være sikkert gemt i vores database for at sikre, at vi overholder relevante skattelove, men du vil kunne fjerne alle andre PII'er efter bestillingen er afsluttet.
  3. Når du accepterer at dine oplysninger bliver gemt som beskrevet ovenfor, er vi juridisk forpligtet til at gemme dette samtykke i vores database. Disse oplysninger vil indeholde dit IP-nummer og indholdet af opt-in-formularen. Vi opbevarer denne samtykkeanmeldelse på ubestemt tid (dette er et lovkrav).


Powered by Jomres