Fisk i søen

Fisk i søen

De enkelte arter er årstidsbestemt for udsætning og kan derfor ikke forventes udsat i søerne hele året, men forefindes dog.

Beluga Stør

Beluga Stør

Støren er en fantastisk fighter. Alle Stør i søen er han-Stør og har derfor ikke rogn/kaviar. Der er udsat Beluga Stør helt op til +34kg.

NB: Alle Stør skal genudsættes straks efter fangst.

Vigtig regler

Diamant stør

Diamant Stør

Støren er en fantastisk fighter. Alle Stør i søen er han-Stør og har derfor ikke rogn/kaviar. Diamant Støren er mindre en Beluga Støren, men er udsat op til + 8kg.

NB: Alle stør skal genudsættes straks efter fangst.

Vigtig regler

Regnbueorred

Regnbueørred

Regnbueørreden er den mest almindelige. Den er oprindelig indført fra. Nordvestamerika, men er almindelig i den danske fauna. Den kan opnå en vægt på op til 15-16kg.

Guldørred

Guldørred

Guldørreden er en dansk produceret fisk, der findes dog også Guldørreder i det fri, men ikke i Danmark.

Bækørred

Bækørred

Bækørreden er en dansk fisk, som kun får det rigtige bækørred præg, når den får opfyldt sine krav til levested. Den kan blive op til 6-7 kg.

Kildeørred

Kildeørred

Kildeørreden/Røding er sjælden som vild fisk i Danmark. Det er en meget sky fisk, der mest bliver fanget på flue. Vægt op til 3-4 kg.

Brødding

Brødding

Brøding er krydsningen mellem Røding og kildeørred. Den er nær beslægtet med en kildeørred. Brødingen kræver en god vandkvalitet, og bider oftest kun på flue. Vægt op til 3-4 kg

Ål

Ål

Ålen har en langstrakt slimet krop. Rygfinne, halefinne og gatfinne er sammenvoksede og danner en stor finne. Munden er fyldt med små sylespidse tænder. Grundfarven er mørkegrøn, blåsort, mørkebrun eller olivenfarvet

NB: Alle Ål skal genudsættes straks efter fangst.

Skalle

Skalle

Skallen har sølvfarvede skinnende skæl og røde øjne. Skaller fanges typisk på prop og enkeltkrog. Regnorm og andre typer af orme er gode agn til skaller, men skallen spiser næsten alt også majs, brødkugler, kogt pasta,

En sjov fisk for børn, som er nem at fange.

Aborre

Aborre

Aborren lever naturligt i de fleste danske søer, og er en herlig spisefisk. Kendetegn: sammentrykt høj krop med ru skæl. Grundfarven er mørkegrøn. Gatfinnen og bugfinnen er rødlige. Pas på den foreste rygfinne kan man stikke sig på.

NB: Aborre over 15cm skal genudsættes straks efter fangst.

fisk-damkaruse

Damkarusse

Karussen er en flot brun-grønlig højrygget fisk. Den går ofte under betegnelsen "den lille prop", idet den ikke bliver særlig lang. Der findes flere forskellig former for karusser. Den almindeligste er nok den lille damkarusse. Fisken har rimelig store skæl af sin størrelse og har ofte en tydelig linje fra hovedet ned til halefinnen

NB: Alle Karuser skal genudsættes straks efter fangst.

Græskarpe

Græskarpe

Græskarpen lever af plantekost. Den er grålig og hele kroppen er dækket af store skæl. Oprindeligt stammer den fra Asien, men er oftest vinterhårdfør i vores klima. Græskarpen er ofte lidt sky, men trives godt i danske søer.

NB: Alle Græskarper skal genudsættes straks efter fangst.

Spejlkarpe

Spejlkarpe

Spejlkarpen har i modsætning til de fleste andre fisk ingen eller kun forholdsvist få skæl på kroppen. Karperne kendes generelt på skægtrådene i begge mundvige, den kraftige pig i rygfinne og den høje maksimalvægt.

NB: Spejlkarper må gerne tages op af søerne.

fisk-gedde

Gedde

Gedden har et stort hovede i forhold til kroppen med en mund besat med mange spidse tænder!!. Kroppen er langstrakt, og fra siderne noget sammentrykt. Grundfarven er grøn med gullige pletter. Undersiden er lysere i forhold til resten af kroppen.

NB: Alle Gedder under 3kg skal genudsættes straks efter fangst.

Betaling

Indenfor butikkens åbningstid :
Alle kort modtages indenfor butikkens åbningstid - samt kontanter

Udenfor butikkens åbningstid :
Betales der med kontanter ( ha' lige penge med )
Mobilepay nr. 12598 - Husk at skrive kort nr. i beskedfeltet

Vi modtager alle kort, kontant og MobilePay

Kontakt oplysninger

Ørsted Fisk & Golf
Åbakkevej 13
4130 Viby Sj.
Tel: 4619 5519
Email: mail@fisk-golf.dk

Administrator