Savage Gear - Rotex og Caviar Spinners

Savage Gear - Rotex og Caviar Spinners

Savage Gear Savage Gear

Savage Gear Caviar Spinners

Spinnerne fra Savage Gear er unikke både i deres kvalitet og deres design. De bringer en ny innovation til en ellers meget traditionel spinner.
Caviar spinneren er en kopi af fiskeæg, som har fået indbygget en tungstens kugle. Dette giver mulighed for en lang kastevidde. Endvidere er denne spinner med "Non kink" funktione, hvilket betyder at den ikke krøller sig sammen og slår knuder, men forbliver i sin naturlige form.

Det vedhængende blad, som er udformet i rustfrit stål, er helt perfekt i formen og giver derfor en perfekt rotation i vandet. Både i søer, åer og i stille vand - selv ved lav fart og ligeså snart spinneren rammer vandet. En helt perfekt rotation.

Hver enkelt spinner bliver omhyggeligt testet. De er fremstillet med kvalitets komponenter og er udstyret med japanske trekroge.

3 stk. kr. 115,-

 

Savage Gear Rotex Spinner

Rotex spinner giver en helt perfekt rotation i vandet. Både i søer, åer og i stille vand - selv ved lav fart og ligeså snart spinneren rammer vandet. En helt perfekt rotation.

Hver enkelt spinner bliver omhyggeligt testet og er håndmalet. De er fremstillet med kvalitets komponenter og er udstyret med japanske trekroge.

3 stk. kr. 115,-

Mere i denne kategori: Fidusen - Micro blink »

Betaling

Indenfor butikkens åbningstid :
Alle kort modtages indenfor butikkens åbningstid - samt kontanter

Udenfor butikkens åbningstid :
Betales der med kontanter ( ha' lige penge med )
Mobilepay nr. 12598 - Husk at skrive kort nr. i beskedfeltet

Vi modtager alle kort, kontant og MobilePay

Kontakt oplysninger

Ørsted Fisk & Golf
Åbakkevej 13
4130 Viby Sj.
Tel: 4619 5519
Email: mail@fisk-golf.dk

Administrator

fluefiske kursus 2019